HUNDE-FYS DAG lørdag d. 4. august 2019

Vil du forkæle din hund?

Kjellerup Dyreklinik vil gerne invitere til en lørdag,
- fyldt med velvære og afslapning for din hund.
Samtidig kan du slå dig til gode rabatter. 

Lørdag den 4. august kl 10-12.30 vil vores fysiurgiske hundeterapeut Julie Øholm tilbyde, din hund lidt massage eller lave en fysioterapeutisk vurdering. 

HVORFOR ER DET GODT FOR DIN HUND? Her har du muligheden for at få mærket din hund igennem fra top til tå, til en rigtig god pris! Så hvis du har:
• en meget aktiv hund, 
• en ældre hund eller 
• en helt tredje hund 
- så tøv ikke med at give din hund en god oplevelse, som kan hjælpe den af med eventuelle stivheder og ømhed, og du vil få en gladere hund!
Massage kan bruges som afslapning, da man arbejder med beroligende punkter på hunden. Det kan også bruges til afspænding, da man blødgører muskelvævet og gør det mere elastisk.

Læs meget mere om fysioterapi på vores hjemmeside: http://www.silkeborgdyrehospital.dk/ekspertise/fysioterapi/ 
Julie er uddannet veterinær certificeret Fysiurgisk hundeterapeut, og kender alt til hvordan en hund skal bevæge sig. Hun arbejder primært med hundens muskler og led. Her kan der mærkes om der er nogle spændinger der kan løsnes op, eller om leddene har nedsat bevægelighed.

Ring og bestil en konsultation ved Julie, hvis du synes vil forkæle din hund med en dejlig omgang massage, eller du gerne vil have tjekket dens bevægeapparat igennem. 

Hele dagen kan du slå med terninger om rabat på alt i butikken (receptpligtigt medicin samt loppe- og flåtmidler undtaget) samt prøve vores store udvalg af aktivitetsspil på din egen hund.

Praktisk info:
Booking kan ske på tlf.: 86 82 70 00 eller 86 88 12 70.
Alle hunde er selvfølgelig velkomne. 
Der bliver sat 30 minutter af til hver hund, 
En konsultation koster 199 kroner. (normalpris op til 300 kr.)

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop