Artikler

Mørke aftener - bliv set

læs mere

Adaptil

Adaptil® indeholder en kunstig variant af et feromon som hunde udskiller. Feromoner er signalstoffer som anvendes af alle pattedyr til at kommunikere indbyrdes indenfor samme art.

læs mere

Nytårsaften

Nytårsaften er sjældent en behagelig oplevelse for vores kæledyr. Der er meget man kan gøre for at hjælpe dyrene igennem nytåret og det er meget vigtigt at forebygge at en nytårsangst opstår, da den kan udvikle sig uhensigtsmæssigt.

læs mere

Feliway

Feliway er et syntetisk fremstillet feromon. Feromoner er signalstoffer som anvendes af alle pattedyr til at kommunikere indbyrdes indenfor samme art.

læs mere

Pensionsophold

Ferietid betyder for en del kæledyr pensionsophold. Det kan være svært at vide, hvad man skal være opmærksom på, hvis man aldrig har prøvet at have sit dyr i pension.

læs mere

Neutralisation af katte

Ved en kastration fjerner dyrlægen hankattens testikler og dermed kan han ikke lave killinger. Og ved en sterilisation fjerner dyrlægen hunkattens æggestokke og det betyder, at hunkatten ikke kommer i løbetid og at den ikke kan få killinger

læs mere

Den farlige flåt

Flåtbid overfører alvorlige sygdomme til mennesker og dyr. Heldigvis findes der simple og effektive metoder til at undgå de farlige infektioner

læs mere

Felin Leukæmi virus

Felin Leukæmi virus (FeLV) og Felin Immundefekt virus (FIV, også kaldet katte-AIDS) er to meget alvorlige virus som katte kan rammes af.

læs mere

Freja i løbetid

Min lille franske bulldog, skulle komme i løbetid i foråret. Det hele var planlagt til at vi kunne holde sommerferien hjemme med en barslende hund og små hvalpe. Meeen, som bekendt kan mennesker ikke styre alt, og da slet ikke løbetider!!!

læs mere

Ferietid for kæledyr

Skal man på ferie og har man besluttet at tage sin hund med, er der en række ting man skal være opmærksom på.

læs mere

Hvad dyrlæger ved om foder

Denne artikel giver en baggrund for dyrlægers salg af forskellige fodertyper..

læs mere

Loppeproblemer

Har man først fået lopper i hjemmet, kan det tage sin tid at slippe af med dem igen. Læs mere her om, hvorfor og hvordan man slipper af med lopperne.

læs mere

Når hunden hoster

"næsevaccine" mod kennelhoste

læs mere

Ormekur til kat

Alle der har prøvet at give en kat piller og tabletter ved at det kan være frygtelig besværligt og at man risikerer at bide både bidt og kradset.

læs mere

Overvægt hos hunde og katte

For kæledyr som for mennesker gælder det, at overvægten normalt skyldes forkert kost og for lidt motion, og nøglen til at løse problemet skal findes i den rette balance mellem maden og det aktive liv.

læs mere

Pasning og pleje af kanin

En artikel om hvordan du bedst passer og plejer din kanin

læs mere

Paradentose hos hunde

Efter mere end 15 års efteruddannelse indenfor området: Tand- og mundhulesdygdomme hos hund, kat og gnavere, modtager jeg nu henviste patienter fra en lang række klinikker og dyrehospitaler over hele landet.

læs mere

Sterilisation af hunkatte

Ved en sterilisation fjerner dyrlægen hunkattens æggestokke og det betyder, at hunkatten ikke kommer i løbetid og at den ikke kan få killinger.

læs mere

Sygeforsikring

Forsikringen tegnes ved et forsikringsselskab, for hundeejere gælder det oftest at man for at kunne tegne en sådan sygeforsikring, skal have sin ansvarsforsikring i samme selskab.

læs mere

Øretatovering - er det nu nødvendigt?

Dette er et spørgsmål vi tit støder på i praksis, og vi må desværre erkende, at mange vælger ikke at få deres kat øremærket.

læs mere

En historie fra det virkelige liv

Jeg står som dyrlæge dagligt overfor syge dyr og deres bekymrede ejere.
Hvad fejler den? Kan der gøres noget? Hvad koster det? Skal jeg vælge aflivning eller forsøge behandling?

læs mere

Ledproblemer og gigt/hund

Smerter i led er desværre et udbredt problem ved hunde. Man mener at 20 % af alle hunde over et år og 50 % af alle hunde over 6 år i en eller anden grad har gigt i et eller flere led.

læs mere

Den drægtige tæve

Løbetid er en populærbetegnelse for brunsten hos hunde. Brunsten varer fra 7 dage og helt op til 3 uger!

læs mere

Allergi

læs mere

Bedøvelse af dyr

læs mere

Kattevenligt Nytår

læs mere

Kender du VetPro? VetPro er vores eget kvalitetsfoder til hunde og katte.

Spørg os gerne - vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde det rigtige foder til dit kæledyr.

Hvad enten dit kæledyr er hvalp/killing, voksen eller senior, så tilbyder VetPro det rette produkt til konkurrencedygtige priser.

VetPro kan købes i vores butik eller webshop.

Gå til webshop