Gratis hvalpebesøg

Book et GRATIS hvalpebesøg
Som et nyt tiltag tilbyder vi på Kjellerup Dyreklinik nu, at du kan komme på besøg hos os med din hvalp, uden at der skal gøres noget med den i form af undersøgelse, vaccination eller anden form for behandling.

Det gør vi i erkendelse af, at der er mange ting en hundehvalp skal vænne sig til, i den første tid i sit nye hjem.
Meget af det kan virke skræmmende for den og skabe livslange traumer for din hvalp.
Vi oplever desværre, at dyrlægebesøg kan være en af de oplevelser, der kan være traumatisk for din hund.
Derfor synes vi det er en rigtig god ide, at din hvalp får mulighed for at få et godt besøg hos os. Den kan møde dyreklinikken og vores personale, uden at vi gør ting, der kan virke skræmmende på hvalpen.

Så bestil tid til et gratis og uforpligtende besøg hos os.
Her vil en af vore sygeplejersker, eller sygeplejerskeelever prøver at ”lege” at hvalpen er til dyrlæge, uden at der sker andet, end at den håndteres på undersøgelsesbordet, får et par godbidder, bliver vejet og forhåbentlig bliver en god oplevelse rigere.
Det bedste tidspunkt for et sådant besøg, vil være i tidsrummet fra 8-12 ugers alderen. Ofte kommer det første ”rigtige” dyrlægebesøg nemlig senest når hvalpen er ca. 12 uger, eller ca. 4 uger efter den første basisvaccination, hvis hvalpen har fået en sådan.
Ved hvalpebesøget får hvalpen en pose hvalpefoder, en hvalpemappe og en god oplevelse med hjem.
Så ring til os og book en tid til dit nye familiemedlem.
Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat