Operation

Operation

Operation

Her på Silkeborg Dyrehospital har vi en veludstyret operationsstue. Vi bruger de sikreste former for bedøvelse og overvågning.
Vi har specialiseret os i tand og mundhulekirurgi og modtager patienter fra hele landet.
Vi foretager derudover selvfølgelig standard operationer som kastration og sterilisation, samt  diverse akut operationer på syge dyr.

Hvordan foregår det når mit dyr skal opereres?

Dyret møder fastende fra morgenstunden. Efter en klinisk undersøgelse af dyrlægen indlægges dyret i et rart og trygt bur. Medbring gerne noget dyret "kender", f.eks. dens eget tæppe.
Dyret bedøves derefter og operationen går i gang. Under hele operationen er der en uddannet veterinærsygeplejerske der overvåger bedøvelsen og fører journal.
Når operationen er veloverstået ligges dyret til opvågning.

Får jeg mit kæledyr hjem igen samme dag?

Dyret er i langt de fleste tilfælde klar til hjemsendelse samme dag.
Ved afhentning af dyret får du en grundig forklaring af hvad der er sket, samt hvad du skal holde øje med efterfølgende hos dyret. Dyret har evt. fået en krave eller forbinding på.
Der aftales samtidig tid til fjernelse af eventuelle tråde 10 dage senere.
Opstår der spørgsmål eller komplikationer skal du altid kontakte dyrlægen.

Ring hellere end gang for meget end en gang for lidt

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat