Hvalpetræning nye hold

Hundetræning opstart af nye hold

Hundetræning er en god investering for både hundene og ejere.

Hvis du er den heldige ejer af en hundehvalp mellem 8 uger og 6 måneder, har I nu muligheden for at deltage på hvalpemotivation her på Silkeborg Dyrehospital.

Dette ledes af Veterinærsygeplejerske og Hundeinstruktør Karina Madsen. Ved tidlig start af træning i hvalpens liv, vil der skabes et stærkt bånd mellem hvalpen og ejer. Igennem træning får man et godt samarbejde, hvor hvalpen vil se dig som en sjov og spændende person, som altid vil finde på nye oplevelser og udfordringer. Udover at hvalpen lærer nogle bestemte øvelser, vil den også blive socialiseret med andre hvalpe, hvilket er vigtigt for hvalpen, da den lærer at omgås andre hunde. Igennem leg udvikler hvalpen nemlig et godt og sikkert hundesprog. Denne læring vil hvalpen gøre brug af resten af dens liv, når den færdes sammen med andre hunde. 

Hvalpetræning skal være sjovt og lærerigt, derfor vil træningen foregå med positiv forstærkning - altså at man belønner den ønskede adfærd, således at hvalpen finder ud af det kan betale sig at udføre øvelsen igen.

Er din hunde over 6 måneder:

Hvis du har en unghund over 6 måneder, en voksen eller senior hund kan du deltage i Klikker-lydighed. læs mere her

Her repeteres og videreudvikles hvalpemotivationen. Hvis hunden ikke har deltaget på hvalpemotivation er dette dog ikke et problem.  I træningen vil vi læggesvægt på at undgå konflikter mellem dig og din hund, så hunden stadig synes det er sjovt og lærerigt.

Oversigt over de øvelser der trænes på hvalpeholdet:

- Kontakt
- Sit
- Dæk
- Indkald
- Plads
- Lineføring
- Håndtering
- Ja/nej øvelse
- Sporarbejde

Besøg på Silkeborg Dyrehospital og meget mere.

Vores hundetræning er helt unik, da vi ikke vil have for mange deltagere på hvert hold, dvs. at der er tid til at spørge og lære.

1200 kr. for 7 gange træning hvor der max vil være 7 deltagere på hvert hold, varigheden pr gang er ca. 1 time.

 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat