Ormekur til kat

Ormekur til kat

Alle der har prøvet at give en kat piller og tabletter ved at det kan være frygtelig besværligt og at man risikerer at bide både bidt og kradset. Der findes mange teknikker, men som katteejer er det altid lidt sværere når katten er på hjemmebane og dermed ikke så samarbejdsvillig som ved dyrlægen.

Mange katte og katteejere vil derfor ånde lettet op over at kunne anvende en anden metode, nemlig en ormekur man kan dryppe i nakken, ligesom man kender det fra forskellige typer loppemidler.

"Profender spot-on" er en ormekur som virker mod de indvoldsorm som ens kat typisk bliver smittet med f.eks. spolorm og bændelorm.

Profender gives ved at skille pelsen kattens nakke og tømme pipettens indhold ud på huden. Fra huden transportens Profenders aktive stoffer ud i tarmen, hvor orm oftest lever. De døde orm kommer ud sammen med kattens afføring, hvor de ofte er mere eller mindre opløste.
 
Profender findes i tre pakningsstørrelser til små, mellem og store katte. Hver pakning indeholder to pipetter. En enkelt pipette er en kur som dræber de orm katten er smittet med.

Profender kan bruges til killinger ned til otte ugers alderen med en vægt på min. 500 gr. samt til drægtige og diegivende katte.

Husk at Profender behandler eksisterende orm, men forebygger ikke smitte!

Del denne historie
Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat