Kaniner, marsvin og andre gnavere

Vi tilbyder almindelige sundhedsundersøgelser og vaccination af kanin.

Derudover kan vi på vores afdeling i Silkeborg tilbyde tandbehandlinger samt operationer.

For at øge sundhedstilstanden hos dit kæledyr, anbefaler vi at komme til sundhedseftersyn én gang om året.

Sundhedseftersyn

Det årlige sundhedseftersyn danner et godt udgangspunkt til at fange lidelser i opløbet, fx tandlidelser. Ved sundhedseftersynet vil dyrets foderstand blive vurderet, og vi vil tjekke tænder og mundhule, øjne, ører, hud og pels, lunger og hjerte samt poter og klør. Hvis kløerne trænger til at blive klippet, gør vi også gerne dette.

Kaniner

Som den eneste er der lavet vacciner til kaniner der dækker kaninpest (myxomatose) og kaningulsot (rabbit heamorrhagic disease). Begge to er alvorlig smitsomme sygdomme. De kan dog forebygges ved vaccination.  Læs mere om sygdommene her

I forbindelse med sundhedseftersynet, vil vi sammen lave en vurdering af, hvilke vaccinationer der er aktuelle for den individuelle patient.

Fremover sender vi en reminder ud, der minder dig om, at det snart er ved at være tid til sundhedseftersyn og evt. vaccination igen.

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat