Laboratorie

Laboratorie

Laboratorieundersøgelser

Silkeborg Dyrehospital har et veludstyret laboratorium der professionelt og sikkert kan give svar på mange forskellige sygdomme.

Egne apparater

Vi råder over moderne blodanalyseapparater der sikkert og hurtigt kan give svar på akut sygdom. Vi kan både måle klinisk kemiske parametre samt blodparametre. Vi har også mulighed for at teste din kat for KatteAIDS (FIV) samt Katteleukæmi (FeLV) samt måle optimalt parringstidspunkt for løbske tæver.
Hvalpe kan på stedet undersøges for akut parvovirusinfektion.

Specialanalyser

Vi samarbejder desuden med et udenlandsk laboratorium der foretager mere specialiserede analyser. Du er således sikret hurtigt svar, oftest indenfor 24 timer. Vi tilstræber, her på Silkeborg Dyrehospital, at du bliver ringet op af den behandlende dyrlæge, så snart prøvesvaret er blevet analyseret og tolket.
Udtagning af alle prøver foregår naturligvis her på Silkeborg Dyrehospital under trygge forhold.
 

Forebyggende sundhed til dit kæledyr Abonner på tryghed til din bedste ven

Sammen tager vi ansvar for dit kæledyrs sundhed. Vi tilbyder en plan, så dit kæledyr bl.a. sikres regelmæssige sundhedsundersøgelser, vaccinationer og tandtjek.

Med en AniPlan får du mulighed for at sprede udgifterne på dit kæledyrs sundhed i faste månedlige betalinger, samtidig med at du sparer penge.

▶▶▶ Kontakt os vedr. en AniPlan® til din hund eller kat